Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه سومین جایزه سال «استیکر» عصر سه‌شنبه ۲۱ دی ماه برگزار و برگزیدگان این دوره از مسابقه معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ مراسم اختتامیه سومین جایزه سال «استیکر» عصر سه‌شنبه ۲۱ دی ماه با اجرای میثم درویشان‌پور و با حضور میثم عسگری مدیرعامل پیام‌رسان آیگپ و رئیس جشنواره «استیکر»، بهرام عظیمی رئیس هیئت داوران، سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباس‌آباد، سید یاسر رایگانی مدیرکل ارتباطات همراه اول، اعضای هیئت داوران و جمعی از شرکت‌کنندگان در خانه شعر و ادبیات ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر جشنواره به دلیل کسالت در این مراسم حضور نداشت.

میثم عسگری مدیرعامل پیام‌رسان آیگپ و رئیس جشنواره «استیکر» در ابتدای این مراسم عنوان کرد: خوشحالم که پس از سه سال تصمیمی که سال ۹۸ گرفته بودیم و ایده‌های سال ۹۷ به سرانجام‌ رسیده است. سال اول که با آقایان مسعود شجاعی طباطبایی و بهرام عظیمی درباره برپایی چنین جشنواره‌ای صحبت می‌کردیم، نگران بودیم که جشنواره استیکر به دلیل اینکه سابقه و تجربه‌ای در ایران ندارد، به لحاظ کمی و کیفی آثار خوبی ارائه نکند اما به لطف خدا و دوستان توانستیم در این سه سال با رویکرد شخصیت‌سازی فرهنگی و ایرانی محصولاتی را طراحی کنیم و این محصولات نه تنها در پیام‌رسان آیگپ، بلکه در تمام پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی کارکرد دارد.

نسل سوم «آیگپ» در چند ماه آینده ارائه می‌شود/ ورود به بازار سرمایه

او ادامه داد: ما در مجموعه کیان ایرانیان و آیگپ به دنبال یک‌ نگاه و سازمان بالنده و اندیشمند هستیم و قصد داریم برای کاربران و کارمندان خود فضایی ایمن و قدرتمند در زمینه اجرایی فراهم کنیم. آیگپ در چند ماه آینده نسل سوم خود را به عنوان محصول هوشمند ارائه خواهد کرد تا بتواند به عنوان یک سوپر اپلیکیشن فعالیت کند و همچنین شرکت کیان ایرانیان به عنوان اولین شرکتی که در زمینه پیام‌رسان ایرانی فعالیت کرد، قصد دارد وارد بازار سرمایه شود.

رئیس جشنواره خاطرنشان کرد: بومی‌سازی امکانات مانند استیکر یا خدمات عمومی و خصوصی در پیام‌رسان‌های داخلی هرچند با سختی و دافعه اما در حال شکل‌گیری است. فکر می‌کنم مسئولان و نهادهای ما نیز باید در این حوزه تصمیمات بزرگ بگیرند و و حمایت کنند. من به جرات می‌توانم بگویم تاکنون تمام حمایت‌های دولتی یا در کلام بوده است یا در کاغذ و این حمایت‌ها باید عملی شود.

عسگری در پایان اظهار کرد: از تمام کسانی که ما را در برگزاری این جشنواره حمایت کردند، تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانیم این رویداد را به صورت سالانه برگزار کنیم هرچند که امکان دارد در آینده تبدیل به دوسالانه شود.

در ادامه مراسم با حضور مدیرعامل شرکت کیان ایرانیان و عضو هیئت مدیره و مدیر تجاری شرکت از ادمین‌های طلایی و نقره‌ای آیگپ تجلیل شد.

ادمین‌های طلایی آیگپ شامل آتریسا اسماعیل‌پور، معصومه عربلو، مهیار حاجی‌نژاد، سمیرا سادات حسینی، سید محمدهادی حسینی، میلاد همتی زاد، آیدا عبیدی، محسن شمسی، محمدمهدی منبری و محسن سرهنگی بودند.

همچنین ادمین‌‌های نقره‌ای آیگپ شامل لیلا آصفی، یاسین مظفری، محمدحسین خسروی، زینب جهان‌بخشی، نسترن صمدپور ماسوله، فاطمه محمدجعفری، سمیه سادات حسینی، فاطمه کاشی، فرزاد روشن‌بین و محمد نسلی نصرآبادی بودند. 

سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباس‌آباد به عنوان دومین سخنران این مراسم گفت: این جشنواره و به طور کلی این نوع جشنواره‌ها باید در کشور مورد توجه جدی قرار گیرند. عزیزانی که این جشنواره را برگزار کردند به اهمیت استیکر واقفند و استیکر در ارتباطات امروزه ما بسیار نقش مهمی دارد و بخشی از محاورات ما از طریق استیکر انجام می‌شود.

او در ادامه درباره علت اینکه اراضی عباس‌آباد به حمایت از این رویداد هنری پرداخت، توضیح داد: ما در شرکت نوسازی عباس‌آباد تا جایی که بتوانیم از نگاه شتاب‌دهنده هر کمکی برای پویایی این عرصه و عرصه‌های مرتبط انجام خواهیم داد. اراضی عباس‌آباد عضو سازمان جهانی گردشگری است و کسانی که در زمینه‌های هنری فعالیت می‌کنند، می‌توانند از این امکانات به عنوان یک مجموعه بین‌المللی و معرفی آن استفاده کنند. به عنوان مثال پل طبیعت چهار جایزه بین‌المللی در زمینه طراحی و معماری دارد و هنرمندان می‌توانند در این زمینه‌ها روی عباس‌آباد حساب باز کنند.

حجازی در پایان خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم هنرمندان نسبت به کشور و مولفه‌های فرهنگی خود عرق ملی دارند و اینکه استیکرها در زمینه فرهنگی چیزی را بومی‌سازی کنند، یک‌ حرکت رو به جلو است و ما نیز علاقه داریم‌ از این موضوع حمایت کنیم.

خروجی جایزه «استیکر» کل مردم را درگیر می‌کند

بهرام عظیمی رئیس هیئت داوران جایزه سال «استیکر» طی سخنانی عنوان کرد: خاصیت جشنواره «استیکر» این است که نسبت به جشنواره‌های متعددی که در ایران برگزار می‌شود، خاص است، زیرا برگزارکنندگان آن کسانی هستند که سال‌ها با هم کار کرده‌اند و دغدغه کار فرهنگی دارند.

او افزود: از ویژگی‌های جشنواره «استیکر» این است که خروجی آن کل مردم را درگیر می‌کند و محصولاتش برای تمام مردم قابل استفاده است.

عظیمی در پایان درباره داوری آثار خطاب به شرکت‌کنندگان حاضر تشریح کرد: ممکن است شما که اینجا نشسته‌اید و اکثرا هم‌ جوان هستید، اگر برنده نشوید داوری را زیرسوال ببرید اما مطمئن باشید که ما در هیئت داوران بدون هیچ چشمداشت و سوگیری آثار را داوری کردیم. گاهی ممکن است یک اثر جزئیات زیادی داشته باشد، اما اثر ساده‌تر جایزه بگیرد، زیرا این استیکرها قرار است در ابعاد کوچک و روی صفحه موبایل دیده شوند.

معرفی برگزیدگان

در بخش بعدی این مراسم برگزیدگان سومین جایزه سال استیکر به شرح زیر معرفی شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

جایزه ویژه خانه شعر و ادبیات به شیوا گلمحمدی اهدا شد.

برگزیدگان بخش اراضی عباس‌آباد

در بخش ویژه اراضی عباس‌آباد هیئت داوران هیچ‌ یک از شرکت‌کنندگان را حائز رتبه سوم ندانستند.

جایزه نفر دوم این بخش به علی آهنگر اهدا شد.

جایزه نفر اول این بخش به پوریا عبدلی تعلق گرفت.

برندگان بخش ایران‌خودرو 

هیئت داوران هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان را حائز رتبه سوم ندانستند.

جایزه نفر دوم به بهرنگ جدی اهدا شد.

جایزه نفر اول به حسین رجب غلامحسینی تعلق گرفت.

برگزیدگان بخش شخصیت‌های ادبی و سینمایی

جایزه نفر سوم در این بخش به سمانه شجاعی اهدا شد.

جایزه نفر دوم این بخش به فریناز سلیمانی تعلق گرفت.

جایزه نفر اول در این بخش به محمود نظری اعطا شد.

برگزیدگان بخش استیکر ایرانی

جایزه نفر سوم در این بخش به طاهر شعبانی اهدا شد.

جایزه نفر دوم در این بخش به سارا نیک‌فروز تعلق گرفت.

جایزه نفر اول در این بخش به حسین زارعی تقدیم. این هنرمند در دومین دوره جایزه سال استیکر نیز موفق به دریافت رتبه اول این بخش شده بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر بهرام عظیمی شعر ایران مسعود شجاعی سرمایه هیئت مدیره زینب گردشگری طبیعت معماری موبایل ادبیات بهرام عظیمی مراسم اختتامیه میثم درویشان پور میثم عسگری رئیس هیئت داوران جشنواره استیکر اراضی عباس آباد جایزه نفر دوم جایزه نفر اول شرکت کنندگان هیئت داوران تعلق گرفت جایزه سال پیام رسان اهدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، ترویج تئاتر دینی و مذهبی، تکریم پیر غلامان، صیانت از نمایش‌های بومی و ملی، تأثیر عاشورا بر فرهنگ اسلامی ایرانی، ترویج روحیه مقاومت، ترویج نهضت قیام حسینی، تأثیر عاشورا بر سایر ملل و ادیان، تکریم حجاب و عفاف عاشورایی از ️اهداف است.

این سوگواره در بخش‌های صحنه‌ای، میدانی و تعزیه، نقالی و پرده خوانی (کودکان و بزرگسالان) برگزار می‌شود.

سوگواره در بخش‌های نویسندگی، کارگردانی یا معین البکاء، بازیگری و تعزیه خوانی و نقالی، طراحی صحنه و فضا، لباس و موسیقی با اهدای تندیس و لوح تقدیر و وجه نقد به نفرات اول و اهدای لوح تقدیر و وجه نقد به نفرات دوم و سوم، تقدیر به عمل خواهد آورد.

آثار تا ۱۵ خرداد ماه جمع آوری و تا ۲۵ خرداد ماه بازبینی خواهد شد که شروع اجراهای عموم از ۱۷ تیر تا ۳ مرداد و اجراهای داوری سوگواره هفته سوم محرم خواهد بود.

هنرمندان آثار خود را به نشانی دبیرخانه این سوگواره واقع در تبریز بلوار ۲۹ بهمن، مجتمع فرهنگی هنری ۲۹ بهمن، طبقه دوم، سازمان بسیج هنرمندان آذربایجانشرقی ارسال و یا با شماره ۰۴۱۳۳۳۰۵۷۹۴ تماس

و با پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۹۰۴۸۲۴۹۱۰ ارتباط حاصل کنند.

مقررات جشنواره به شرح زیر است؛

-هرکارگردان می‌تواند در هر بخش یک اثر به دبیر خانه ارسال کند.

- اولویت پذیرش آثار توسط هیأت انتخاب جشنواره با نمایش‌هایی است که با توجه به موضوعات و اعتقادات شیعیان و نمایش‌های بومی منطقه و استان تولید شده و از هرگونه نگاه سطحی و شعاری به دور باشد.

- آثار شرکت کننده صرفاً اختصاص به نمایشنامه‌ها و طرح و ایده‌های ایرانی و نسخه‌ها و طومارهای قدیم و جدید دارد.

- طرح و ایده و متون اقتباسی منوط به ذکر دقیق مشخصات صاحب اصلی اثر، نوع اقتباس و با اخذ مجوز از نویسنده، ایده پرداز، مترجم یا ناشر (به صورتی که حقوق صاحب اثر حفظ شود) خواهد بود و هنرمندان می‌توانند با رعایت این مهم در جشنواره حضور داشته باشند و در غیر اینصورت دبیرخانه می‌تواند در هر مرحله اثر مربوطه را حذف کند.

- آثار انتخابی توسط هیأت بازبینی می‌بایست قبل از حضور در روزهای داوری سه نوبت اجرا به تشخیص دبیر جشنواره در سطح شهر تبریز و یا شهرستان‌های تابعه داشته باشد.

-ستاد برگزاری سوگواره هیچگونه تعهدی نسبت به تأمین دکور، لباس و ابزار صحنه نخواهد داشت.

- بخش تعزیه و آئین‌های نمایشی این سوگواره مربوط به اجرای مجالس مربوط به سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین و یاران با وفای ایشان خواهد بود.

- کلیه متقاضیان حضور در سوگواره باید سه نسخه لوح فشرده تصویری اثر را به همراه مشخصات کامل و درخواست کتبی سرپرست یا کارگردان به دبیر خانه ارسال کنند

-ارائه مدارک لازم جهت حضور در سوگواره به منزله پذیرش تمامی شرایط حضور می‌باشد.

- چنانچه در هر مرحله از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای ذکرشده در این فراخوان مشاهده گردد، دبیر خانه نسبت به اخذ هرگونه تصمیمی مختار خواهد بود.

- آثار ارائه شده نباید در هیچ جشنواره یا سوگواره دیگری شرکت کرده باشد.

کد خبر 6097181

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • قصاب غزه در ایستگاه پایانی
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند