Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه دومین جایزه سال استیکر شامگاه دوشنبه ۳۰ دی ماه با حضور دبیر، رئیس و اعضای هیات داوران این رویداد به صورت آنلاین از صفحه اینستاگرام و سایت این پیام‌رسان پخش شد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام ستاد خبری، در ابتدای این مراسم که در بخش اول به صورت میزگرد برگزار شد، ویدئوکلیپی از اختتامیه دوره اول جایزه سال استیکر پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرام عظیمی رئیس هیات داوران دومین جایزه سال استیکر که اجرای این برنامه را نیز بر عهده داشت، با اشاره به اینکه این جشنواره به همت پیام‌رسان آیگپ برگزار شده از میثم عسگری رئیس جشنواره و مدیرعامل آیگپ خواست که درباره این جشنواره توضیح دهد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

عسگری ضمن ابراز تاسف از اینکه نتوانستند مراسم اختتامیه را به صورت حضوری برگزار کنند از مخاطبان خواست که ویدئویی را تماشا کنند.

وی در این ویدئو ضمن تشریح نحوه ارتباط بشر از ابتدا تا به امروز گفت: سرعت ارتباطات بیان احساسات را سخت کرده بود و در اینجا بود که استیکر‌ها پا به دنیای چت‌ها و پیام‌ها گذاشتند. استیکر‌ها به مرور تبدیل به استیکر‌های متحرک شدند و به تازگی نیز استیکر‌های صدادار طراحی شده است. استیکر‌ها راحت‌تر، شفاف‌تر و حقیقی‌تر می‌توانند احساسات مخاطبان شبکه‌های اجتماعی را بیان کنند.

عسگری ادامه داد: استیکر‌ها علاوه بر بیان احساسات راه کم‌هزینه‌ای برای تبلیغات و باعث ماندگاری برند‌ها هستند. طراحی استیکر برای کسب و کار‌های اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. خلاقیت و هنر ابزاری برای خلق استیکر است. در آینده حجم مالی در بازار دیجیتال بسیار گسترده خواهد شد و استیکر‌ها سهم بزرگی از این بازار را خواهند داشت. آیگپ و جایزه سال استیکر با رویکرد حمایت وارد این بازار شده است.

پس از آن عظیمی ضمن تشکر از عسگری برای توضیحات مفید و تشریح خوب فواید و کاربرد‌های استیکر در این ویدیو از عدم حمایت مسئولین از این رویداد انتقاد کرد.

در ادامه عسگری در این باره بیان کرد: مدیران بالادستی تصمیم‌گیرنده هستند که برخی از آن‌ها اهمیت استیکر را نمی‌دانند و برخی هم می‌دانند، اما کاری نمی‌کنند که جای تاسف دارد. ما باید از فعالان این عرصه حمایت کنیم تا در پنج سال آینده از دنیا عقب نمانیم.

وی افزود: ما به این دلیل به سراغ جایزه سال استیکر رفتیم که می‌خواهیم کاراکتر‌های ایرانی و بومی داشته باشیم. بعد از تحقیق و مطالعه در هر کاری باید کمک مالی و حمایتی صورت گیرد و دستگاه‌هایی که در حوزه فرهنگ هستند، باید کمک کنند تا بتوان از این فضای گسترده به‌عنوان فرهنگسازی استفاده و شغل ایجاد کرد.

پس از آن عظیمی گفت: در انیمیشن از ما می‌خواهند انیمیشن‌های سینمایی خوب بسازیم که بچه‌ها طرفدار آن باشند، اما تا به حال این اتفاق نیفتاده یا خیلی کم افتاده است به این دلیل که شرکت‌های بزرگ تولید انیمیشن در بیان گفتار و ارتباط با کودکان از ما جلوتر بوده‌اند.

وی افزود: اتفاق درستی که در این جشنواره رخ داده، این است که ما از کسی نمی‌خواهیم استیکر‌های خارجی را دور بریزد. فقط می‌خواهیم استیکر‌های ایرانی را ببیند تا در یک رقایت درست با استیکر‌های خارجی قرار گیرند.

رئیس هیات داوران دومین جایزه سال استیکر گفت: امسال ما ۷۹ شرکت‌کننده داشتیم که در این بین ۵۰ کار دارای استاندارد‌های بالا بودند. امیدواریم مردم از این استیکر‌ها استفاده کنند و مورد قبولشان باشد.

در ادامه مدیرعامل آیگپ در پاسخ به پرسش بهرام عظیمی درباره اینکه آیگپ به جز اهدای جوایز چه کاری برای برگزیده‌های این رویداد انجام می‌دهد، گفت: ما یک بنگاه اقتصادی هستیم و تا حدی توانایی مالی داریم و باید حواسمان به کارمان باشد. ما در سال گذشته ۷۰ درصد استیکر‌های حاضر در جشنواره را به صورت متحرک درآوردیم و اولین سری استیکر‌های موشن ایرانی را به بازار عرضه کردیم.

وی افزود: ما به عنوان واسط بین بازار و طراحان و هنرمندان عرصه استیکر حضور داریم و به عنوان یک قلاب از این زنجیره هستیم که سعی می‌کنیم کیفیت‌ها را ارتقا دهیم و فضاسازی کنیم تا استیکر‌ها بهتر از این استفاده شود. ما می‌خواهیم استیکر‌ها و فعالان این حوزه به برند‌های تجاری معرفی شوند.

پس از آن عظیمی ضمن بیان این موضوع که سال گذشته آثار جشنواره در نمایشگاهی به نمایش گذاشته شده، اما این نمایشگاه در این دوره به دلیل کرونا به صورت مجازی برگزار شده از مخاطبان خواست تا ویدئوی مربوط به نمایشگاه را ببینند.

پس از پخش ویدئو اعضای هیات داوران توسط بهرام عظیمی معرفی شدند.

امیر یاسمنی عضو هیات داوران گفت: من بر این باورم که جهش خوبی نسبت به سال گذشته داشتیم و هنرمندان شناخت خوبی از این جشنواره داشتند. امیدوارم با برگزاری دوره بعد نخبه‌های بیشتری را در این رشته ببینیم. لازم به ذکر است که در این دوره استیکر متحرک کم داشتیم.

مسعود شجاعی طباطبایی دبیر دومین جایزه سال استیکر گفت: امسال کارگاه‌های آموزشی آنلاین خیلی خوبی داشتیم و کتاب این دوره از جشنواره نیز در فضای مجازی مورد استقبال قرار گرفته است. امسال سطح کمی و کیفی آثار بسیار بالا بود.

علی رادمند دیگر عضو هیات داوران گفت: به قدری کار‌ها خوب بود که ۱۰ اثر آخر برای ما مثل ضربات پنالتی شده بود و خیلی سخت توانستیم سه کار را انتخاب کنیم. به راحتی می‌توانستیم پنج جایزه اول داشته باشیم. همه ۱۲ انتخاب آخر ما می‌توانستند نفر اول باشند.

امیرحسین ایماغیان یکی دیگر از اعضای هیات داوران دومین جایزه سال استیکر بیان کرد: برای دوره بعد اگر به شرکت‌کننده‌ها سر نخ و الگویی ارائه دهیم آثار رسیده می‌تواند جذابیت بیشتری داشته باشد.
در ادامه عظیمی گفت: پیام‌رسان آیگپ با این رویداد جریان حرفه‌ای را در این زمینه راه‌اندازی کرده است. هنر کاریکاتور ایران در دنیا حرف اول را می‌زند، همچنین در انیمیشن کوتاه جشنواره‌ای نیز جایگاه بسیار خوبی در سطح جهان داریم. با استعدادی که در این دو سال در جشنواره دیدم می‌توانم بگویم تا چند سال آینده می‌توانیم جزو اولین‌های دنیا در حوزه طراحی استیکر باشیم.

در این بخش از میزگرد عسگری کتاب جشنواره را رونمایی کرد و عظیمی درباره این کتاب گفت: این کتاب می‌تواند با هر آدمی در هر سن و سطح سوادی ارتباط برقرار کند. من کتاب سال گذشته را به مدارس بردم و به دانش‌آموزان هدیه دادم؛ خیلی از کسانی که در این دوره از جایزه سال استیکر شرکت کردند از میان همان دانش‌آموزانی بودند که کتاب سال پیش را دیده بودند.

عسگری گفت: پیام‌رسان‌های داخلی می‌توانند همزمان با آیگپ از این استکر‌ها استفاده کنند و پس از مدت کوتاهی این استیکر‌ها قابلیت استفاده در تمامی پیام‌رسان‌ها را دارد.

وی درباره کارگاه‌های آموزشی این دوره از جایزه سال استیکر اظهار کرد: دوست داشتیم این کارگاه‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا آنلاین برگزار شد. کلاس‌های آنلاین جذابی داشتیم که برای استفاده علاقه‌مندان بسیار مناسب بود. کرونا برخی شرایط را به ما تحمیل کرد، اما موجب شد با کمترین هزینه بهترین خروجی را از کلاس‌ها داشته باشیم.

در این قسمت از برنامه ویدئوی کوتاهی از کلاس‌های آنلاین آموزش طراحی استیکر ثابت و متحرک علی رادمند و پدرام اعتمادی به نمایش در آمد.

در ادامه عسگری عنوان کرد: در سال گذشته ۳۰ استیکر از مجموعه ۵۰ استیکری که وارد داوری شدند را متحرک‌سازی کردیم و امسال قصد داریم این کار را از طریق شرکت‌کننده‌ها انجام دهیم. اخیرا استیکر‌های متحرک صدادار وارد بازار شده‌اند که قصد داریم تا چند ماه آینده این استیکر‌ها را در آیگپ بارگذاری کنیم.

اهدای جوایز

در بخش بعدی این مراسم برگزیدگان دومین جایزه سال استیکر به شرح زیر معرفی شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

تقدیر ویژه آیگپ:

بهرام ارجمندنیا: لوح تقدیر و جایزه نقدی ۴۰ میلیون ریال

تقدیر هیات داوران:

فریناز سلیمانی: لوح تقدیر و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریال
حسین سلوکی: لوح تقدیر و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریال
محسن سپاهی: لوح تقدیر و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریال

نفرات برتر بخش استیکر متحرک:

نفر سوم شهاب جعفرنژاد: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۷۰ میلیون ریال
نفر دوم مهناز یزدانی: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریال
نفر اول فریناز سلیمانی: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۳۰ میلیون ریال

نفرات برتر استیکر ثابت:

نفر سوم مهناز یزدانی: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۷۰ میلیون ریال
نفر دوم شیوا گل محمدی: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریال
نفر اول حسین زارعی: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۳۰ میلیون ریال

همچنین به تمامی راه‌یافتگان به بخش نهایی استیکر ثابت مبلغ ۲۰ میلیون ریال و راه‌یافتگان به بخش نهایی استیکر متحرک مبلغ ۳۰ میلیون ریال اهدا شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: بهرام عظیمی جایزه سال استیکر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا بهرام عظیمی جایزه سال استیکر دومین جایزه سال استیکر لوح تقدیر و جایزه نقدی میلیون ریال نفر ۳۰ میلیون ریال تندیس جشنواره دیپلم افتخار هیات داوران بهرام عظیمی سال گذشته پیام رسان استیکر ها برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جوایز پیبادی از مل بروکس، بازیگر، کمدین، نویسنده و کارگردان با اهدای جایزه یک عمر دستاورد شغلی تجلیل می‌کند. در همین حال کویینتا برانسون، نویسنده، تهیه‌کننده، بازیگر و کمدین سریال «ابوت ابتدایی» جایزه «پیشگام» این سازمان را دریافت خواهد کرد.

بروکس و برانسون هر ۲ با مجموع آرای هیات مدیره این جوایز انتخاب شدند تا در هشتاد و چهارمین مراسم سالانه جوایز پیبادی در ۹ ژوئن در لس آنجلس از آن‌ها تجلیل شود.

برگزارکنندگان این جایزه در حالی که از مل بروکس به عنوان یکی از محبوب‌ترین کمدین‌های تمام دوران یاد کردند، افزودند: وی به معنای واقعی کلمه استانداردهای کمدی تلویزیونی را از همان روزهای ابتدایی آن تعیین کرد. در دنیای تلویزیون، فیلم، تئاتر و ضبط، آقای بروکس در لیگ خودش بازی می‌کند و از همه سر است.

مدیر اجرایی پیبادی همچنین از کویینتا برانسون به عنوان یک نیروی خلاق و باطراوت در کمدی تلویزیونی یاد کرد و افزود: پیبادی مفتخر است که از این ۲ هنرمند برای استفاده‌شان از کمدی برای گفتن داستان‌هایی که زندگی بسیاری را غنی‌تر می‌کند، تجلیل می‌کند.

بروکس یکی از تاثیرگذارترین چهره‌ها در تاریخ تلویزیون کمدی آمریکاست و همواره از کمدی به عنوان نوعی مقاومت، استفاده کرده است. او در طول دوران کاری برجسته‌اش، ۲ جایزه اسکار، ۴ جایزه امی، ۳ جایزه تونی و ۳ جایزه گرمی دریافت کرده است.

مل بروکس ۹۷ ساله برای کارگردانی و نویسندگی فیلم‌هایی چون «تهیه کنندگان» در سال ۱۹۶۸ که برنده اسکار فیلمنامه غیراقتباسی شد، «دوازده صندلی»، «زین‌های شعله ور»، «فرانکنشتاین جوان»، «فیلم صامت»، «اضطراب بالا»، «تاریخ جهان قسمت اول» شناخته می شود. «بودن یا نبودن»، «توپ‌های فضایی»، «بوی گند زندگی»، «رابین هود: مردانی با جوراب شلواری»، «سکوت ژامبون‌ها» و «دراکولا: مرده و دوست داران آن» از دیگر فیلم های وی هستند که وی در بیشترشان به عنوان بازیگر هم حضور داشت.

او جایزه دستاورد یک عمر موسسه ملی فیلم، مرکز کندی و اسکار افتخاری و نیز مدال ملی هنر را دریافت کرده که بالاترین جایزه‌ای است که دولت آمریکا به هنرمندان اهدا می‌کند.

جایزه پیبادی هر سال برای دستاورد برجسته و خدمات عمومی شایسته شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، شرکت‌ها و رسانه‌های اینترنتی و اشخاص مستقل، اهدا می‌شود.

هشتاد و چهارمین دوره جوایز سالانه پیبادی اسامی برندگان خود را ۹ مه اعلام خواهد کرد.

کد خبر 6096929

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • حضور زین الدین زیدان در مراسم اهدای جوایز مسابقه اسپرینت گرندپری میامی + عکس