Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:19:16 GMT

لزوم گسترش استیکرهای بومی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۲۳۰۹

لزوم گسترش استیکرهای بومی در کشور

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مسعود شجاعی طباطبایی، مدیر بخش هنر‌های تجسمی حوزه هنری بر لزوم توسعه استیکر‌های بومی مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی در پیام رسان‌ها تاکید کرد و گفت: طراحی استیکر می‌تواند به یک کسب و کار پر سود تبدیل شود.

سید مسعود شجاعی طباطبایی در خصوص فراخوان اولین مسابقه جایزه سال استیکر که توسط شبکه اجتماعی آیگپ منتشر شده است، توضیح داد و گفت: استیکر آنچنان قدرتی دارد که طراحی آن می‌تواند به یک کسب و کار پر سود تبدیل شده و اشتغال زایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در کشور‌های پیشرفته بسیاری از شرکت‌ها و اماکن از استیکر‌ها برای راهنمایی مشتریان استفاده می‌کنند. این معقوله در ایران مهجور مانده و امیدواریم با کمک آیگپ این حوزه را گسترش داده و به خودکفایی برسیم.

دبیر اولین مسابقه جایزه سال استیکر با بیان اینکه برگزاری جایزه سال استیکر بسیار هوشمندانه است و زمانی که در عنوان مسابقه‌ای کلمه «جایزه سال» عنوان می‌شود، این نوید را می‌دهد که این رویداد سال به سال اجرا خواهد شد و به یک دوره خلاصه نمی‌شود، گفت: در ایران تاکنون به مقوله استیکر و طراحی آن پرداخته نشده بود و این برای اولین بار است که این اتفاق توسط شبکه اجتماعی آیگپ رخ می‌دهد.
شجاعی طباطبایی با اشاره به اینکه استیکر یکی از ابزار‌های اصلی و مهم یک پیام‌رسان در فضای گفتگو است و کاربرد‌های بسیاری برای کاربران دارد، گفت: با استیکر شما دیگر نیاز ندارید احساسات و عواطف خود را با توضیحات اضافی و نوشتن بیان کنید و یک استیکر خوب می‌تواند تمام آنچه که کاربر می‌خواهد را در لحظه و به صورت تصویری به مخاطب مقابل منتقل کند.

وی به اهمیت طراحی و گسترش استیکر با موضوعات بومی، ملی و مذهبی با برگزاری این مسابقه توسط یک پیام‌رسان اشاره کرد و افزود: این مساله باعث خواهد شد تا دیگر پیام‌رسان‌ها هم به این موضوع علاقمند شوند و امیدوارم که در سال‌های بعد شاهد حضور آن‌ها و همکاری‌شان با آیگپ در برگزاری این مسابقه باشیم.

مدیر بخش هنر‌های تجسمی حوزه هنری به وضعیت طراحی استیکر در ایران پرداخت و گفت: از زمانی که استیکر در پیام‌رسان‌ها ابداع و به کاربران در ایران عرضه شد ما شاهد استیکر‌هایی بودیم که از سوی کشور‌های مختلف طراحی شده بود، در این زمینه ما در داخل با کمبود محتوا روبرو هستیم. متاسفانه تا به امروز کمتر شاهد استیکر‌های بومی بوده‌ایم و این مسابقه می‌تواند سرآغازی برای گسترش و توسعه استیکر‌های بومی و ملی در ایران باشد.

شجاعی طباطبایی در خصوص ساختار و نوع طراحی استیکر‌ها گفت: ما در استیکر دنبال ساخت و ساز‌های پیچیده‌ای نیستیم و نیازمند طرح‌هایی هستیم که بسیار ساده و جذاب باشد. در این مسابقه بیشتر به دنبال طرح‌هایی هستیم که در عین سادگی از جذابیت برخوردار باشند. بسیاری از هنرمندان به خاطر حساسیت بالایی که در طراحی‌های خود دارند تمام جزییات را ریز به ریز لحاظ می‌کنند که در استیکر آنچنان به آن نیازی نیست.

مدیر بخش هنر‌های تجسمی حوزه هنری با بیان اینکه موضوعی که برای این مسابقه در نظر گرفته شده، طراحی استیکر‌های بومی- ایرانی است و هزاران موضوع و شخصیت و طرح می‌توان از آن‌ها استخراج کرد، گفت: به عنوان مثال طراحی از اساطیر شاهنامه، شخصیت‌های قومیتی متنوع و ... می‌تواند آنچنان بانک محتوایی از استیکر برای ما ایجاد کند که تا مدت‌های بسیاری از استیکر بی‌نیاز باشیم.

وی، ادامه داد: در این مسابقه هنرمندان رشته‌های مختلفی همچون نگارگری، خطاطی، هنرمندان حوزه انیمیشن، گرافیست‌ها و نقاش‌ها می‌توانند حضور داشته باشند و می‌توانیم از ایده و هنر آن‌ها استفاده کنیم.

دبیر اولین مسابقه جایزه سال استیکر درباره روش دریافت آثار و بررسی آن‌ها گفت: ما از طریق ایمیل و شبکه اجتماعی آیگپ آثار را دریافت و بررسی می‌کنیم، اگر طرح بدون اشکال باشد به بخش داوری ارجاع می‌شود. اما اگر احساس کنیم، کار مقداری ایراد دارد سعی می‌کنیم با هنرمند ارتباط برقرار کرده تا اشکالات را برطرف کند و مجددا برای ما ارسال کند. بعد از اینکه آثار به صورت کامل دریافت شد، اسامی را از آثار حذف کرده و بر اساس کد‌هایی که تعریف شده طرح‌ها را مورد داوری قرار خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل گفت: در صورت ادامه روند کاهشی رشد جمعیت، ایران در آینده‌ای نزدیک یکی از پیرترین کشورهای جهان می‌شود که با پیامدها و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیری در حوزه اقتصاد، امنیت و فرهنگ مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، افسانه جهانی در دوره تربیت راهبر و کنشگر جمعیت اظهار کرد: با توجه به اهمیت ایجاد شبکه نظام‌مند فعالان در راستای تحول راهبردی خانواده و جمعیت، دوره تربیت راهبر و کنشگر جمعیت با حضور اساتید مؤسسه جوانه‌های مدینه فاضله برای ۲۰۰ نفر از دغدغه‌مندان این حوزه در استان اردبیل برنامه‌ریزی شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره، توانمندسازی فعالان حوزه جمعیت، هوشیارسازی اجتماعی نسبت به بحران سالمندی، آسیب‌های کم‌فرزندی، تبیین جایگاه مادری و کرامت زنانه و ایجاد انگیزه و دغدغه‌مندی نسبت به مباحث جمعیتی است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل ادامه داد: اقناع‌سازی و گفتمان‌سازی جمعیت و فرزندآوری در بین نخبگان حوزوی و دانشگاهی و توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد و شبکه‌سازی افراد آموزش‌دیده همسو با تحول راهبردی خانواده و جمعیت، از دیگر اهداف برگزاری این دوره است.

جهانی تصریح کرد: در صورت ادامه روند کاهشی رشد جمعیت، ایران در آینده‌ای نزدیک یکی از پیرترین کشورهای جهان می‌شود که پیامدها و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیری در حوزه اقتصاد، امنیت و فرهنگ کشور خواهد داشت.

وی بیان کرد: در طول تاریخ زندگی بشر تفکرات دینی و مذهبی مهم‌ترین عامل در تحولات فردی و اجتماعی بوده و تمام ساحت‌های زندگی بشر اعم از اقتصاد، فرهنگ، سیاست، اخلاق اجتماعی و نظام خانه و خانواده از دین تأثیر پذیرفته است لذا نگاه صرفاً اقتصادی برای حل بحران جمعیتی قطعاً شکست خورده است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل اظهار کرد: در دین مقدس اسلام، ازدواج امری مقدس بوده و داشتن فرزند صالح، نعمت الهی و مایه خیر و برکت دنیا و آخرت معرفی می‌شود و سقط از گناهان بزرگ و قتل نفس است.

جهانی گفت: تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی، تلاش برای اصلاح سبک زندگی، مقابله با مصرف‌گرایی و اصلاح نگرش‌های عمومی و باورهای اجتماعی، وظیفه راهبران و کنشگران حوزه جمعیت و فرزندآوری بوده و برگزاری دوره تکمیلی راهبر و کنشگر جمعیت و اجرای طرح حمایت از حیات جنین، از دیگر برنامه‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل است.

کد خبر 750943

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • عکس | پوستر جنجالی نساجی برای بازی پرسپولیس؛ پیام خاص نساجی به هواداران زن
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟